Вести

ЈОВАНОВ: ЛАЖНИ БОРЦИ ЗА СЛОБОДУ МЕДИЈА НАПАДАЈУ И ВРЕЂАЈУ НОВИНАРКУ

Након увреда Ђиласових сатрапа упућених Ани Брнабић, Маји Гојковић, Биљани Поповић - Ивковић и другим женама из света политике, сада се на удару бесловесне неонацистичке руље, предвођене Сергејом Трифуновићем и Јеремићевим функционером Владимиром Тодорићем, нашла новинарка Оливера Јовићевић.

Након што су ови лажни борци за слободy и демократију покушали да упадну на промоцију књиге и линчују присутне, након што су ти лажни борци за слободу јавне речи, попут Хитлерових нациста 1933. запалили књигу, јер им се не свиђа њен аутор, сада исти ти лажни борци за слободу медија нападају и вређају новинарку зато што не ради онако како би они желели.

И сви ћуте. И новинарска удружења и душебрижници из невладиног сектора и независне институције. Речју, сви они који вриште и кукају да се чује до неба и када некоме од њихових штићеника перут са главе падне на раме, јер и то доживљавају као претњу и напад.

Мислим да је крајње време да институције у Србији почну да раде свој посао и заштите грађане од распојасане руље и њиховог неонацистичког терора, пошто терор ове агресивне и помахнитале мањине нико није дужан да трпи. У противном, питање је дана када ће грађани почети сами да се бране, а не треба бити превише промућуран, па разумети у шта то може да се претвори.

 

 

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

Миленко Јованов