Вести

ЈОВАНОВ: БУЏЕТСКИ ТАЈКУН ЂИЛАС СЕ КРИЈЕ ИЗА ИЗМИШЉЕНИХ АФЕРА

Покушава Драган Ђилас да, као лопатом, набаца гомилу тема, од измишљених афера, преко покушаја да паразитира на успеху кошаркашица и непостојећих бака, које га на улици заустављају да би га представиле унуцима, па све до Ангеле Меркел и ММФ-а, којима замера што верују својим очима, а не његовим којештаријама и све то ради не би ли тако сакрио и затрпао неколико тема и питања на која још није дао одговор. 

Прво, и даље нема одговора на то како је Ђилас стекао имовину од 25 милиона евра, што је сам пријавио и како је на рачунима његових фирми завршило 500 милиона евра народних пара. Можда му је и те паре дала на улици нека бака, док га је представљала унуцима.

Друго, да се распетљава клупко око функиционисања компаније СББ, коју су заједничким снагама градили он и Драган Шолак ширећи каблове под земљом, на земљи и у ваздуху, без икаквих правила и од које су, користећи се свим и свачим, створили безмало монополисту и највећу компанију у области кабловских оператера, а на директну штету Телекома и државе Србије. 

И треће, да су му протести које је организовао пропали, да су се људи разишли чим је он изашао на бину и да му је, након што је основао Двери, отео за дуг и камате Демократску странку и купио и преименовао Зелене, за наметање на позицију апсолутног лидера опозиције преостало само да друге натера на бојкот избора и тиме их остави без буџетског, законитог, финансирања и учини директно зависним од његове милости и цркавице коју би им давао, управо од оних пара за које неће да објасни одакле су се нашле у његовом џепу. 

Јасно је да Ђилас и жута камарила нису бирали тужиоце и судије да би их оптуживали и да би их осуђивали, већ, напротив, да би их обилазили у широком луку и њихове предмете држали у фиокама. 

Ипак, упркос томе, држава Србија мора да пронађе људе који имају снаге и храбрости да, без обзира на хистерију Ђиласових медија и новинара, нападе и претње осветом „када се промени власт“, распетљају клупко око највећег буџетског тајкуна у историји Србије, Драгана Ђиласа, и објасне народу како су се неки људи богатили, док су Србија њени грађани пропадали и сиромашили.

 

 

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

Миленко Јованов