Вести

Хандановић: Све што слушамо од опозиције одавно је дотакло дно

Због напада лажних представника опозиције Драгана Ђиласа и Бошка Обрадовића на министра унутрашњих послова др Небојшу Стефановића, а због наводног фалсификовања докумената о завршеном факултетском образовању огласио се и директор ЦЕБЕФ-а Дамир Хандановић, који је жестоко одговорио на неистините тврдње које износе чланови СзС-а.

Хандановић је рекао да наводни представници опозиције лажу како би сакрили своје прљаве послове и малверзације.

Ова групација људи која би насилним путем желела да се докопа власти, а противно вољи грађана Србије не бира средства како би, по ко зна који пут, обманула грађане Србије зарад личне користи и богаћења. Ово је по ко зна који пут да се удара на министра полиције Стефановића и на његово поштено стечено звање. Подсећам да су се они за напад на министра полиције користили најнижим и најпрљавијим неистинама ударајући и на његову породицу. Све ово што слушамо из уста опозиције одавно је дотакло дно дна – рекао је Хандановић.

Хандановић наводи и то да се очигледно поједини представници опозиције плаше процесуирања због својих криминалних дела.

Иначе, Хандановић је реагујући на последње нападе Бошка Обрадовића на министра Стефановића на свом Твитер налогу написао да је председник Двери обична бараба и битанга која злоупотребљава српске светиње.

 

 

Извор: Пинк.рс