Вести

ЂУРИЋ: СРБИЈА У ВРЕМЕ ЂИЛАСА БИЛА ЗЕМЉА У КОЈОЈ СУ ВЛАДАЛИ КРИМИНАЛЦИ

Србија је у време Ђиласове власти била земља у којој су под плаштом „демократије“ владали криминалци искључиво у циљу личног богаћења и урушавања државе споља и изнутра.

Рекордна незапосленост, уништена привреда, опљачкана држава, грађани без перспективе, смањење територије одвајањем Црне Горе и самопроглашењем независности Косова, којима су кумовали што нечињењем, што штеточинским чињењем, Београд у дуговима – легат је Драгана Ђиласа сопственом народу.

Све је Ђилас после себе оставио празно, осим својих банковних рачуна и у катастру уписаних некретнина на своје име, који су његова имовина, по сопственом признању, у вредности од очигледно недовољних 25 милиона евра.

Сада Драган Ђилас, који контролише добар, али за њега недовољан, део медијског тржишта у Србији, у својим медијима чистом демагогијом, лажима и јефтиним политиканством свакодневно покушава да се врати на власт и домогне кључа од „државне касе“, обрушавајући се на оне који воде земљу, а којима је поверење дало више од 50 одсто  грађана Србије. 

То је оно што Ђиласа највише боли, јер је свестан да својим богатством и медијима не може да надомести то што га народ не воли, што му није заборавио сво нането зло, да никакву подршку нема међу грађанима, да је рејтинг, његов и његових следбеницима у лику сарадника криминалаца Вука Јеремића и насилника и фашисте Бошка Обрадовића, у константном паду.

И поред необоривих доказа да Ђилас богатство није, како је тврдио, стекао у иностранству, већ управо у Србији за време док је био на власти, он се усуђује да без икаквог срама и без трунке савести прича о нечијем поштењу.

Човек који је увео ријалитије у Србију, контролисао, а и сада контролише добар део медија,  прича о слободи штампе, о некаквим наводним диктатурама. А управо је Ђилас познат по томе да је, док је био на власти, био господар „живота у смрти“, како медија, тако и Града Београда и остатка Србије.

Какав је Ђилас говори и чињеница да не преза ни од тога да величанствену посету државника какав је председник Француске Емануел Макрон, и који је показао уважавање и поштовање и грађанима Србије и њеном председнику, покушао да искористи у своје пропагандне сврхе за блаћење сопствене државе.

Док су страни државници, у време док је Ђилас водио нашу државу, широм заобилазили Србију, а оно мало њих што је тада и долазило само је испоручивало захтеве и стављало нашу земљу пред свршен чин, сада код председника Вучића на званичном, али партнерском и пријатељском нивоу долазе и председници Кине, Русије, премијери и председници најзначајнијих европских и светских држава.

Срећом, такви као Ђилас нам државу више неће водити, народ им неће дати.

 

 

 

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

Марко Ђурић