Саопштења

Мирковић: Насиљу нема места ни у Београду ни у Србији

Најновије дивљање Ђиласових плаћеника, сакривених иза некакве организације небулозног имена „1 од 5 милиона“, јер реално представљају мање од 5% грађана Србије, нови су доказ да сем мржње, насиља, хулиганског понашања немају шта друго ни да понуде, а ни да ураде.

Синоћни напд на Председништво је само наставак насиља које спроводе они такозвани студенти којима шефују и које финансирају Ђилас, Јеремић, Обрадовић и Бастаћ. Сви они морају да схвате да Београд више није приватна фирма најгорег градоначелника у историји Драгана Ђиласа и да Србија није више земља у којој режим Демократске странке може да ради шта хоће, краде колико хоће и да политичке неистомишљенике убија на улици само зато што им се може, као што је било у случају покојног Ранка Панића.

Позивам их још једном да престану са нападима и физичким разрачунавањем са сваким ко не подржава Ђиласа, Јеремића и Обрадовића, јер насиљу и таквом понашању нема места ни у Београду нити било где у Србији.

Вешала, упад са моторном тестером у РТС, позивање да се камионом згазе полицајци, напади на раднике Градске чистоће, као и синоћни напад на Председништво су слика и прилика политике мржње пропалог СзС-а и крајње време је да се са тим престане.

У реду је имати другачије мишљење, али је апсолутно недопустиво да агресивна мањина терорише и напада сваког ко не мисли као они и то чине буквално свуда и на сваком месту. Избори који нам предстоје показаће да сви резултати које су постигли градска и републичка власт на челу са председником Александром Вучићем су од интереса свим грађанима и наша убедљива победа биће најбољи одговор Ђиласу, Јеремићу, Обрадовићу и њиховим полтронима на континуирано насиље и мржњу коју спроводе месецима уназад.

 

 

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Александар Мирковић