Саопштења

Мирковић: Божовић покушава да се наметне смешним изјавама

Недостатак пажње као и чињеница да су у свом циркусу под називом СзС улогу првог кловна, тајкуни Драган Ђилас, Вук Јеремић и фашиста Бошко Обрадовић доделили Марку Бастаћу, Балшу Божовића је очигледно врло потресло па реторички оштрим, а суштински смешним изјавама, покушава да се наметне и за себе избори једну тачку у тој њиховој сулудој представи.

Неодговорно је што тај пропали посланик позива на насиље и продубљивање конфликта који је сам СзС изазвао али на срећу по све грађане, он нема утицај чак ни на посланичку групу којој припада па га озбиљно не доживљавају ни његови шефови Ђилас, Обрадовић и Јеремић.

За револуцију је потребна подршка грађана, а сви они који подржавају политику командоса, нинџа корњача, оперативаца који нападају пензионере на улици, могу стати испод њиховог шатора испред Председништва и то  без тога да једни другима сметају.

У Србији се на власт долази изборима, конкретним резултатима и програмом, а не насиљем и мржњом.

Зато ће на првим следећим изборима политика нових радних места, нових фабрика, економске стабилности и јачања, за коју се бори председник Александар Вучић убедљиво победити док ће разни Божовићи, Ђиласи, Јеремићи, Обрадовићи заслужено отићи тамо где им је место, на сметлиште политичке историје.

 

 

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Александар Мирковић