Саопштења

Марјановић: Божовић спроводи хајку против уређења Београда

Божовић, јуришник фашисте Бошка Обрадовића и тајкуна Ђиласа и Јеремића, који осим што свакодневно вређају жене, називају их „курвама” и „фуксама”, прете шамарима, вешалима, тестерама запосленима на РТС-у, обрачунавају се са градским инвентаром и градилиштима, наставља да спроводи деструктивну хајку против реконструкције и уређења Београда.

Када је био у прилици ништа конкретно није урадио за грађане Топличиног венца нити било ког другог дела Београда, сем што је ћутао када су се по налогу његове Демократске странке брисале зебре на пешачким прелазима како би се шириле баште угоститеља блиских његовој Демократској странци.

Подсећам га, да је ћутао када је у време Демократске странке брутално посечено више од 400 платана, ћутао је када је рађена криминална реконструкција Булевара краља Александра, ћутао је када су уграђивани подземни контејнери без икаквог плана и стратегије, а који су преплаћени више од 6 милиона евра, да би само након неколико месеци пропали. Све ово на шта подсећам грађани врло добро знају, и због тога су Балшу Божовића и Демократску странку оставили на прошлогодишњим градским изборима испред Скупштине града Београда са освојених 2,25% гласова.

Функционери Савеза за Србију бестидно обмањују грађане јер су схватили да више неће моћи своје џипове да бахато паркирају испред кафића у центру града и због тога на све могуће начине чупањем знакова, рушењем градилишта и лицемерним иницијативама покушавају да зауставе развој Београда.

 

Заменик шефа одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Радослав Марјановић