Саопштења

Марјановић: Бастаћева брига о базену незапамћено лицемерје

Док Ђиласов председник општине Стари град Марко Бастаћ свакодневно кампује, чупа саобраћајне знакове, демолира градска градилишта и зауставља уређење Београда, СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“ за који је он одговоран је потонуо у огромна дуговања која угрожавају нормално функционисање спортског центра.

У Србији не постоји спортски центар са већим дуговањима. СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“ тренутно за струју, воду, грејање и телефоне дугује преко милион евра, те је наводна брига одлазећег председника општине Стари град о базену и корисницима  незапамћено лицемерје.

Заменом теза председник општине Стари град жели да скрене пажњу са бројних неправилности које су откривене у пословању СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“ који је пре неколико година подигао кредит од преко 50 милиона динара за покривање комуналних дугова, али уместо смањења дугова они су се само повећали па се поставља питање шта се десило са тим средствима и где су она заправо завршила.

Подсећам да је Спортско рекреативни центар који је у милионским дуговима платио лого 2.722.500 динара који је и раније био у употреби као и да постоје бројне спорне јавне набавке које су предмет интересовања буџетске инспекције.

 

Заменик шефа одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Радослав Марјановић